Olav Mol blikt uitgebreid terug op Formule 1-seizoen 2018

author Motorsport.com Nederlands   1 мес. назад
62,599 views

446 Like   22 Dislike

De Finishvlag: F1-seizoen 2018 volgens Jack Plooij

Jack Plooij blikt terug op het Formule 1-seizoen van 2018. De Ziggo-pitreporter neemt het jaar van Max Verstappen onder de loep en bespreekt zijn grootste verrassing en tegenvaller van deze jaargang.

Coronel hoopt op 2019: “Verstappen is klaar voor wereldtitel”

Volgens Tom Coronel is Max Verstappen als coureur klaar voor de wereldtitel Formule 1. De Nederlandse analist stelt dat het qua uitvoering nu vooral van het totaalpakket afhangt, maar verwacht dat Verstappen in 2019 al hoge ogen kan gooien.

Max Verstappen: The Next Generation

Follow Max in this documentary as he prepares to make history by becoming the youngest Formula One driver ever. Watch as he trains on the Red Bull Racing simulator, gains his super license, and prepares for the upcoming season.

De Finishvlag: F1-seizoen 2018 volgens Michael Bleekemolen

Het Formule 1-seizoen is voorbij, de winterslaap begonnen. Een mooi moment om eens uitgebreid de balans op te maken. Motorsport.com blikt met Nederlandse analisten terug op het voorbije jaar. Welk cijfer verdient Max Verstappen en wie zijn de grootste verrassingen in positieve en negatieve zin? Ditmaal Michael Bleekemolen in 'De Finishvlag'.

Aflevering 3: Olav Mol

Formule 1 commentator Olav Mol woont al ruim 10 jaar in Calpe, aan de Costa Blanca. Edwin praat uitgebreid met hem over het leven in Spanje, de dood, zijn passie voor de Formule 1 én over de overwinning van Max Verstappen tijdens zijn debut voor Red Bull in Barcelona.

Naar aanleiding van het boek 'F1 2018: de vijfde van Lewis' blikt commentator Olav Mol samen met Motorsport.com uitgebreid terug op het voorbije Formule 1-seizoen, zijn eigen werk en natuurlijk de verrichtingen van Max Verstappen

Comments for video: