Ștefan Bănică și copiii săi, Radu și Violeta, pe scenă/Sala Palatului

author Verbs describe us   1 год. назад
430,271 views

2,015 Like   536 Dislike

WOWBIZ (16.10.2017) - Stefan Banica Jr si Lavinia s-au casatorit in secret? Partea III

WOWBIZ (16.10.2017) - Stefan Banica Jr si Lavinia s-au casatorit in secret? Partea III Ne puteti urmari si pe: http://www.kanald.ro/ http://www.wowbiz.ro/ Copyright © Toate drepturile rezervate.

Paul Surugiu ~ Fuego: Duet de senzaţie cu Horia Brenciu & HB Orchestra (Sala Palatului, 5 nov. 2016)

Paul Surugiu ~ Fuego: Duet de senzaţie în concertul extraordinar Horia Brenciu & HB Orchestra (Sala Palatului, 5 nov. 2016) Sursa: Antena 1, ediţia specială de Crăciun din 25 dec. 2016 Paul Surugiu ~ Fuego: M-am simţit foarte bine şi sunt convins că va fi o amintire pentru toată viaţa! A fost o surpriză mare pentru Horia că eu am fost prezent în finalul spectacolului lui. Cred că Horia este un astfel de artist care ştie să facă show. În seara asta am avut emoţii, nu-i prima oară când fac un duet cu Horia, dar m-am bucurat să-l revăd în sala de spectacol şi, nu oriunde, la Sala Palatului. Horia Brenciu: Paul te aşteptam, eu şi publicul meu! În toate spectacolele mele îl pomenesc pe Fuego şi el ştie lucrul ăsta. Şi eu cred că de data asta a vrut să fie martor. Pentru noutăţi privind activitatea artistului accesaţi pagina oficială de facebook a artistului Paul Surugiu - Fuego https://www.facebook.com/paulsurugiufuegoofficial/ Pentru informaţii privind activitatea artistului Paul Surugiu, materiale discografice, picturi, evenimente artistice şi alte noutăţi, accesaţi link-urile de mai jos: - site-ul oficial ART by FUEGO: http://artbyfuego.ro/ - pagina de facebook: https://www.facebook.com/artbyfuego/ Pentru comenzi sunaţi la numărul de telefonul de pe site sau scrieți pe email artbyfuego@gmail.com sau lăsaţi mesaj pe facebook.

Tatal lui Radu Valcan a facut dezvaluiri uimitoare la Click! - Prima TV - partea a II-a

Declaratii din emisiunea Click! de joi, 13 martie 2014

Ioana-Maria Dolănescu și Ionuț Dolănescu – Are tata o fetiță

O frumoasă melodie cântată de Ioana-Maria Dolănescu, la debutul ei pe scenă, împreună cu Ionuț Dolănescu. Secvențe din emisiunea ”O dată-n viață”, realizată de doamna Elise Stan și prezentată de Iuliana Tudor. Acompaniază orchestra ”Lăutarii”, dirijor maestrul Nicolae Botgros. Înregistrare TVR.

Sâmbătă, 16 decembrie 2017, Ștefan Bănică a susținut 2 concerte consecutive la Sala Palatului, alături de Rock n Roll Band, The 50s și invitații-supriză. 8000 de oameni și-au manifestat entuziasmul de a fi la spectacole, iar artistul a dorit să îi prezinte publicului pe copiii săi. Verbs describe us - #artgoeson #live #concert

Comments for video: